Altrex ladderuitstap

121.07
(146.49 incl btw)
228010
+
  • Pinterest

Productinformatie

In samenwerking met Inspectie SZW (voormalig Arbeidsinspectie), Arbouw en de dakenbranche heeft Altrex de innovatieve LadderUitstap verder doorontwikkeld. De LadderUitstap is geschikt voor zowel platte daken als hellende daken. Door eenvoudig rechtdoor te lopen vanaf de ladder, kan het dak veilig worden betreden. Vanuit Arbo-oogpunt een ideaal hulpmiddel. Met de LadderUitstap is het risicovolle zijwaarts op- en afstappen niet meer nodig.

Met een extra te monteren ladderborgset kan de ladder, afhankelijk van de dakconstructie, aan de dakrand worden geborgd. De ladderborgset is alleen in combinatie met de LadderUitstap toe te passen. De LadderUitstap met en zonder ladderborgset is eenvoudig te monteren op alle Altrex Professional ladders en ook te gebruiken in combinatie met de Altrex dakrandbeveiliging.

Arbovriendelijke hulpmiddelen verlichten het werk. De website van Arbouw (www.arbovriendelijkehulpmiddelen.nl) biedt een overzicht van in de bouwnijverheid gebruikte hulpmiddelen. De Altrex LadderUitstap is op deze website opgenomen

Levertijd 5-7 werkdagen